Referenties

Opdrachtgevers

ifs-probity-rechts“Ik heb Sjoerd ingehuurd om ons team te trainen en dat is prima bevallen. Sjoerd nam de tijd om zich goed voor te bereiden, een goede training te doen en ook achteraf de evaluatie had zeker zin. Hij is intrinsiek betrokken en geniet als hij ziet dat mensen groeien. Bij Sjoerd leer je niet alleen een kunstje of techniek tijdens de training. Hij bereikt je ook graag op het “niveau van overtuigingen” waardoor je veranderingen blijven hangen en je nog succesvoller wordt.”

Egbert Schipper IFS Probity

Opdracht: trainingstraject ontwikkeling professionele vaardigheden

 

cordaan-links“Sjoerd heeft met zijn creatieve manier van coachen en zijn scherpe inzicht in wat mensen beweegt een prima bijdrage geleverd aan de professionele ontwikkeling van mijn IT afdeling.”

Hans van Dijk Manager ICT Cordaan

Opdracht: trainingstraject ontwikkeling presentatie vaardigheden

 

 

linkit-rechts“Sjoerd heeft nu twee maal een communicatietraining gegeven aan onze IT-ers. Door zijn ervaring met IT-ers en zijn kwaliteiten als trainer is dit zeer succesvol gebleken. De deelnemers zijn stuk voor stuk zeer tevreden over Sjoerd als trainer. Hij weet ze op een respectvolle manier uit hun comfortzone te halen waardoor de deelnemers veel leren over hun manier van verbaal en non-verbaal communiceren. Naar aanleiding van de training heb ik deelnemers positief zien veranderen. Dit wordt ook opgemerkt bij de rest van de organisatie. Door de ontwikkeling die ze doormaken tijdens het traject, maar zeker ook daarna, zijn er een aantal deelnemers meer succesvol geworden in hun opdracht bij de klant. Dit uitte zich in promotie en tariefsverhogingen.”

De samenwerking met Sjoerd zullen we zeker continueren voor eventuele andere trajecten.

Pieter Keijzer HR Manager LinkIT

Opdracht: trainingstraject ontwikkeling communicatieve vaardigheden

 

bernhoven-links“Sjoerd werd gevraagd om een trainingssessie over eigen functioneren en in teamverband van teamleden van een ICT afdeling in een ziekenhuis (30 Fte). Opvallend was de creatieve en persoonlijke aanpak van Sjoerd. Als manager vielen de resultaten op zoals een betere samenwerking, duidelijker communicatie. De training verliep in een waardevrije context die vooral door zijn aanpak autonoom groeide. Voor trainingen waar het gaat om de prestaties van het team vebeteren en er een speeltuin wordt gecreeerd voor persoonlijke inzichten, beveel ik Sjoerd zeer aan.”

Paul Epping CIO Bernhoven

“Ik heb Sjoerd leren kennen tijdens het afdelingsweekend van ziekenhuis Bernhoven waar hij de teambuilding training heeft verzorgd. Hij is een bijzondere persoonlijkheid die op een ongedwongen wijze de mensen wist te boeien en tevens een sfeer van openheid en vertrouwen wist te creëren. De medewerkers waren unaniem van mening dat dit zeer leerzaam was. Sjoerd hartelijk bedankt voor de goede resultaten!”

Peter Schell Programma manager ITIC Bernhoven

Opdracht: trainingstraject teambuilding

 

bbyb-rechts“Sjoerd is the kind of professional you can really trust to train and/or coach your employees. This on a great variety of topics always keeping your companies wishes and desires in mind. With his calm and clear communication skills Sjoerd is able to get any message across. Not by telling employees how things should be but by making them experience the topic at hand. Sjoerd leads by example and his authenticity, good humor and clear understanding is never compromised. Sjoerd has been a pleasure to work with and there is no doubt in my mind he will continue to do an excellent job.”

Rene Booms Owner B by B Business Consultancy

Opdracht: trainingstraject ontwikkeling sales afdeling

 

Deelnemers

“Onlangs een meerdaagse training adviesvaardigheden met ons team gevolgd bij Sjoerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zijn stijl als heel prettig ervaren heb. Er is meer dan voldoende ruimte om discussies te voeren en de trainingsmethodes aan de praktijk te toetsen. Sjoerd heeft deze discussies in onze groep prettig begeleid, waarbij hij het trainingsdoel nooit uit het oog verloor. Hoe moeilijk de trainingsgroep ook communiceert, ik ben ervan overtuigd dat Sjoerd de discussie op gang kan brengen. Zijn flinke dosis kennis in combinatie met goede humor is de sleutel tot succes.”

Yvonne Veenma

 

“Bij Sjoerd heb ik een tweedaagse training presentatie technieken gevolgd. Eigenlijk dekt die naam de lading maar half. Naast praktische technieken leer je ook in je eigen stijl en vanuit je eigen kracht een goede presentatie neer te zetten. Hij zorgde tijdens zijn training voor een coöperatieve en veilige sfeer. De adviezen en antwoorden die hij geeft getuigen van verstand van zaken, flexibiliteit, mensenkennis en een flinke dosis inlevingsvermogen.”

Ernst-Jan van Leeuwen

 

“Sjoerd geeft op een open en directe manier verfrissende trainingen, die voor de stugge autist tot aan de meer ervaren bruggenbouwer van waarde kunnen zijn.”

Ted Kraan